Spontanansökan

Odefinierad

Gör en spontanansökan

Här hos oss på Release Finans finns många olika team som löpande söker nya stjärnor. Hos oss kan du bland annat arbeta som Avtalssupport, Account Manager, Kreditanalytiker, Kundsupport- och Inkassomedarbetare, Partnersupport, inom Finans eller som Systemutvecklare. Du behöver inte ha erfarenhet av finansiering för att jobba hos oss, det kan vi lära dig längs vägen, men gemensamt för alla våra kollegor är ett stort engagemang och att vi alla brinner för att leverera hög service.

En spontanansökan innebär att du kan visa intresse för att jobba hos oss, även om det inte finns en utannonserad tjänst just nu för din inriktning. Din ansökan finns arkiverad under 2 år hos oss, och du måste därefter skicka in en ny ansökan om du vill kvarstå i våra register. Det går även bra att prenumerera på våra lediga jobb på karriärsidan. Ladda upp ditt CV och ditt personliga brev när du ansöker. Vi går löpande igenom de spontanansökningar vi får in. Om vi bedömer att din profil matchar vårt kompetensbehov kommer vi att kontakta dig. 

Om företaget

Release Finans är ett Umeåbaserat finansbolag som under de senaste tio åren gett företag möjlighet att utvecklas genom okomplicerad finansiering och strategiskt partnerskap. På Release Finans värderar vi en kultur där familjär känsla och omtanke är kärnan i vår verksamhet. Vi skapar en arbetsplats där positivitet och energi är central, och där varje individ känner att deras arbete bidrar till både personlig och kollektiv framgång.

Vad Release Finans erbjuder

Hos oss får du möjligheten att vara del av en familjär företagskultur som skvallrar om omtanke och laget före jaget. Som en del av Release Finans får du de förutsättningar och det stöd du behöver för att kunna utvecklas inom ditt eget kompetensområde, men även möjligheten att lära dig andra delar av verksamheten för att kunna vidareutvecklas inom bolaget.

Vår personal är vår viktigaste resurs och ryggraden i vårt bolag, och vi ser därför till att ta hand om varandra på bästa möjliga sätt. Vi erbjuder till exempel våra anställda friskvårdsbidrag och sex veckors semester med möjlighet att genom löneväxling få ytterligare en semestervecka. Både vårt säljkontor i Stockholm och huvudkontoret i Umeå är centralt belägna med närhet till det mesta, och vi erbjuder flexibla arbetsformer för att underlätta vardagspusslet. Vi värdesätter sammanhållning och gemenskap, och börjar alltid vår arbetsdag med att fika tillsammans.

Allra viktigast är att du och vi på Release Finans kan bli en bra match. Bolaget har idag ca 40 medarbetare med huvudkontor i Umeå med säljkontor i Stockholm och Kalmar. Läs mer om oss på releasefinans.se.

Kontaktperson

Rekrytering Release Finans

rekrytering@releasefinans.se

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Klicka här för att ladda upp dokumenten
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
   Filerna får inte överstiga 50 MB
   Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
   Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

    

   5 %